BRuco Blog
Het laatste nieuws uit ons bedrijf, naast nieuws over producten, onderzoek en andere weetjes.
Nieuwe Teosyal Cosmeceuticals
  • Datum: 27 December 2012
  • Categorie: 

Teosyal Cosmeceuticals Gamma
Vandaag stelt Teosyal u haar nieuwste producten voor: Radiant Night Peel en Eyes Contour. Deze bouwen voort op het succes van de bestaande verzorgingslijn, waarvan de effectiviteit bewezen wordt door de steeds weerkerende aankopen van onze klanten.

Teosyal Advanced Filler Eyes Contour heeft een onmiddellijke, ontzwellende en kalmerende werking. Resilient hyaluronic Acid en Biophytex verminderen lijntjes, rimpels, wallen en donkere kringen. Na een aantal weken heeft het gelaat een frissere jongere uitstraling. Luxueuze flacon met geavanceerde roll-onn-applicator.

Teosyal Radiant Night Peel, een peeling op basis van glycolzuur, hyaluronzuur en Neutrazen®. 21-dagen-kuur met al na 15 dagen 85% efficiëntie, gemeten op volgende punten: frisse en stralende teint, fijnere poriën, verminderde pigmentvlekken en gladder huidoppervlak. Aanbevolen na een vakantie met zonnebaden of aan het einde van de winter om de teint te herstellen. 

Bruco Medical Services levert gespecialiseerde medische producten aan plastische chirurgen en esthetische artsen in België. Rimpelvullers, wondverzorging en disposables zijn onze specialiteit.